Λαοθάλασσα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Σωτήρη Παπαγεωργίου στην Καρδίτσα

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί στην Καρδίτσα», ο Σωτήρης Παπαγεωργίου, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του, σε γνωστό ξενοδοχείο.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εκεί, θυμίζοντας εποχές παλαιού ΠΑΣΟΚ και αποτυπώνοντας την ανάγκη, αλλά και επιθυμία της τοπικής κοινωνίας, για αλλαγή.

Ο Σωτήρης Παπαγεωργίου, απευθυνόμενος από καρδιάς στους συμπολίτες του, εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση για τη μεγάλη τους ανταπόκριση, ενώ τους υποσχέθηκε μία νέα Καρδίτσα, μιας και το όραμά του για ανάπτυξη και ανανέωση του τόπου είναι μεγάλο και στηρίζεται σε ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του από τη στάση των ΜΜΕ, τονίζοντας πως σε όποιο δημόσιο διάλογο κι αν έχει συμμετάσχει, ουδέποτε τέθηκε ερώτημα για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο, σε ποιο κόμμα θα σταθεί “δεκανίκι”.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεκανίκι κανενός, είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που στάθηκε στο ύψος της, ακόμη και όταν όλοι την πολεμούσαν», επισήμανε, μιλώντας ταυτόχρονα για το σύνθημα της μεγάλης αλλαγής, που πολλοί καπηλεύονται, όπως για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Αναφέρθηκε επίσης στο πλήγμα που δέχθηκε το νοσοκομειακό σύστημα της πόλης κατά της διάρκεια της πανδημίας, αλλά και την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ, ενώ πρόσθεσε πως μία από τις βασικές προτεραιότητες της παράταξης είναι, η προστασία της Πρώτης Κατοικίας.

Τέλος, κάλεσε τους συμπολίτες του να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον ίδιο την Κυριακή, στις 21 Μαΐου.

Leave a Comment