Η πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου, μετά την περιπέτεια υγείας του

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Αυτοψία”, βρέθηκε καλεσμένος  χθες,  17/10 ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο συγγραφέας και πρώην πολιτικός, μίλησε αναλυτικά για το πρόβλημα υγείας του και την αδιαθεσία που ένιωσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν είχε κανένα σημάδι το προηγούμενο διάστημα και γενικά δε φρόντιζε ιδιαίτερα την  υγεία του με προληπτικές εξετάσεις. “Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το έμφραγμα, καθώς αισθάνθηκα μια έντονη μαχαιριά” είπε και μίλησε για την ώρα που περίμενε το ΕΚΑΒ, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο πλατό της εκπομπής.

Θέλησε επίσης να δικαιολογήσει το Δημήτρη Bίτσα που βρισκόταν στο πάνελ της ίδιας εκπομπής, ο οποίος δέχτηκε αρνητικά σχόλια από πολιτικούς και μη αντιπάλους του, καθώς όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει γιατί δεν ένιωθε καλά, εκείνος του είπε να περιμένει να τελειώσει τη φράση του. “Ο Δημήτρης δεν κατάλαβε τι έγινε”, είπε ο πρώην Έλληνας πολιτικός.

Μίλησε ακόμη για την οικογένειά του που μονοπωλούσε τη σκέψη του, αλλά και για το ότι αυτό που τον έσωσε ήταν η ώρα,( γύρω στις 12 το μεσημέρι), όπου η κίνηση ήταν περιορισμένη και η Εθνική Οδός που βρισκόταν κοντά στο στούντιο του ALPHA.

Όπως είπε ο ίδιος, αλλά μετέδωσαν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί τις προηγούμενες μέρες, το χειρουργείο του διήρκησε 5 ώρες, αφού διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής. “Δεν πιστεύω πως με βοήθησε ο Θεός, δεν πιστεύω στο Θεό, θεωρώ πως μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Όταν ξύπνησα νόμιζα πως έπαιζα σε θρίλερ. Είχα παραισθήσεις από τα φάρμακα”, είπε στη συνέχεια. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το έργο των γιατρών που τον έσωσαν και την ανιδιοτέλειά τους.

Από Γιαννέλου Μαρία

Leave a Comment