Θα χρειαστούμε:
400 γραμμάρια πουρέ γλυκοπατάτας
30 γραμμάρια αλεσμένη βρώμη
2-3 κουταλιές της σούπας μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου για τους αυστηρά vegan)
3 κουταλιές της σούπας ταχίνι ή φιστικοβούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
5 κουταλάκια του γλυκού κακάο
10 σπασμένα φουντούκια
40 γραμμάρια κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια
Παρασκευή:
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε ένα μικρό ταψάκι με λαδόκολλα ή σε στενόμακρη φόρμα και ψήνουμε στους 160˚ για 20 με 25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι και είναι έτοιμο!
Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)