Επίθεση στο γραφείο του Βασίλη Κικίλια

Μέλη του ρουβίκωνα έκαναν έφοδο σήμερα στο γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, πετώντας μπογιές και τρικάκια. Για την επίθεση συνελήφθη ένας 23χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι πρώτη φορά που συλλαμβάνεται.

Με ανάρτησή του στο  Instagram λίγες ώρες μετά ο Υπουργός έγραψε τα εξής:

«Οι άνανδροι ρουβίκωνες εισέβαλαν στο πολιτικό μου γραφείο και δε δίστασαν να προπηλακίσουν, να υβρίσουν και να απειλήσουν τις γυναίκες του γραφείου: τη γραμματεία, την επιστημονική μου συνεργάτιδα.

Προφανώς και δεν μας πτοούν και δεν μας τρομοκρατούν, ούτε εμένα ούτε την κυβέρνηση. Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν καλά, ότι είμαστε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική, είμαστε μια χώρα που δε μπορεί να επιτρέπει τη βία. Με αυτό τον τρόπο λειτούργησαν τα τελευταία χρόνια, αυτό όμως δε μπορεί πλέον να γίνεται ανεκτό.
Και να πω ότι τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Υγείας, την προσπάθεια να στηριχθούν οι ευπαθείς ομάδες, την προσπάθεια του Ε.Σ.Υ. να έχει ανθρώπινο πρόσωπο ώστε να μπορέσει να στηριχθεί πραγματικά η μέση ελληνική οικογένεια, εμείς και θα την συνεχίσουμε και θα την εντείνουμε.»

Από Γιαννέλου ΜαρίαLeave a Comment