Τι συνέβη με την έκρηξη έξω από το ξενοδοχείο Τραμπ;

Συναγερμός σήμανε στο Λας Βέγκας, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε, έξω από το ξενοδοχείο Trump International.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά φωτογραφιών από το εσωτερικό του Cybertruck που εξερράγη έξω από το ξενοδοχείο, αποκαλύπτοντας ένα οπλοστάσιο αυτοσχέδιων εκρηκτικών.

Όταν οι αρχές κατάφεραν τελικά να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν στην καρότσα του φορτηγού καμένα πυροτεχνήματα, φιάλες αερίου και άλλα καύσιμα.

Όπως όλα δείχνουν, ο ταυτοποιημένος οδηγός του Cybertruck (κατασκευής της Tesla, ιδιοκτησίας Έλον Μασκ) αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, πριν το Tesla ανατιναχθεί έξω από τον Πύργο Τραμπ, στο Λας Βέγκας.

Ένα περίστροφο βρέθηκε στα πόδια του και οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι ο πυροβολισμός προκλήθηκε από τον ίδιο, αναφέρει το AP.

Ο 37χρονος άντρας, οδήγησε μέχρι το Trump International Hotel στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, λίγο πριν από τις 9 το πρωί ανήμερα την Πρωτοχρονιάς, ένα Cybertruck γεμάτο πυροτεχνήματα, γκαζάκια και καύσιμα.

Πλάνα παρακολούθησης έδειξαν ότι το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον ίδιο μέσα

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Livelsberger οδήγησε από το σπίτι του στο Κολοράντο Σπρινγκς μέχρι το ξενοδοχείο, για να πραγματοποιήσει την επίθεση.

Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες λίγες ώρες μετά την επίθεση στη Νέα Ορλεάνη, που σκότωσε 15 ανθρώπους και ερευνάται, ως τρομοκρατική ενέργεια.

Leave a Comment