Θετικοί στον κορωνοϊό Τραμπ και Μελάνια – Η επόμενη μέρα

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως το ζεύγος του Λευκού Οίκου Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Το γεγονός αυτό θέτει σε ακόμη πιο δυσμενή θέση την ήδη επιβαρυμένη εικόνα του πλανητάρχη απέναντι στους Αμερικανούς, ενώ εγείρει ερωτήματα για την εξέλιξη και διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας του.

Ο ισχυρός 74χρονος Τραμπ υπήρξε πολλές φορές ειρωνικός και αμφισβητίας απέναντι στο θέμα της πανδημίας, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την απροσεξία του και τη μη χρήση μάσκας.

Όπως φαίνεται πάντως τον Ντόναλντ Τραμπ κόλλησε μια στενή 31χρονη συνεργάτης και σύμβουλός του, που επίσης νοσεί από τον ιό.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι πολλά, αφού αρκετοί είναι αυτοί που σκέφτονται το ενδεχόμενο να νοσήσει βαριά ο πρόεδρος των ΗΠΑ λόγω της ηλικίας του και των παραπάνω κιλών του, που πιθανώς να επιβαρύνουν επιπλέον την κατάστασή του. Στην περίπτωση αυτή η προεκλογική του εκστρατεία “τινάζεται” στον αέρα και επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει τα ηνία ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς. Εφόσον βέβαια είναι και αυτός υγιής. Όπως ανακοίνωσαν άτομα του περιβάλλοντός τους, προς το παρόν το ζεύγος είναι καλά και δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα από τους γιατρούς στο Λευκό Οίκο.

Πάντως ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο που επισκέφθηκε πρόσφατα τη χώρα μας έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Leave a Comment