Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών: Οι λεπτομέρειες για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και βίντεο

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, σας προσκαλεί όλους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του. Η παρουσία σας θα είναι σημαντική και η ανταμοιβή σας από τη συναναστροφή με τα υπέροχα αυτά πλάσματα, ακόμη μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου,

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας για μια υπέροχη, Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Με μουσική, φαγητό, ποτό, εκπλήξεις και δώρα, με σκοπό να βοηθήσουμε τα άλογα, τα γαϊδουράκια και τα μουλάρια που φροντίζουμε.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους τετράποδους φίλους μας. Τα πανέμορφα αυτά πλάσματα, που κάποτε εγκαταλείφθηκαν ή κακοποιήθηκαν.
Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθώς και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου, για τον κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test, 72/48 ώρες αντίστοιχα πριν την παρουσία σας στον χώρο).
Οι ανήλικοι 4-17 ετών με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) εντός των τελευταίων 24 ωρών, πριν από την παρουσία τους στο χώρο.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ

3ο χλμ οδός Μυρρινούντος [κοντά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο]
ΤΚ 190 03
Tηλ.: 22990 49227
Κιν: 6979 090 513

Email: info@greekhorseprotection.org

www.greekhorseprotection.org

Leave a Comment