Μεγάλη Βρετανία: Μυστήριο με την εγκατάλειψη έπαυλης από Έλληνα κροίσο – Φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τη βίλα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει ην εξαφάνιση ελληνικής οικογένειας στο Κινγκς Λάνγκλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Αθανάσιος Ταχμιντζής, ο ιδιοκτήτης της έπαυλης που ασχολούνταν με κτηματομεσιτικές εργασίες, είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ζούσε στην περιοχή περίπου δύο δεκαετίες. Η γυναίκα του με καταγωγή από την Ουαλία πέθανε το 2004, ενώ το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρεις γιους και δύο κόρες.

Η έπαυλη εγκαταλείφθηκε το 2017, χωρίς κανένας να γνωρίζει το λόγο κι έκτοτε αγνοείται το πού μπορεί να βρίσκεται η οικογένεια.

Μετά από ντοκιμαντέρ της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας Mail Online που εξασφάλισε πλάνα μέσα από το σπίτι, φαίνεται πως οι ένοικοί του το εγκατέλειψαν αιφνιδίως. Όλα τα αντικείμενα αξίας βρίσκονται μέσα, ενώ από κάποια σερβίτσια που βρίσκονται τοποθετημένα στην τραπεζαρία, εικάζεται πως ετοιμαζόταν δείπνο, που όμως δεν έγινε ποτέ. Δίσκοι στο πικαπ, μπάλες ριγμένες στο μπιλιάρδο, πιάτα στην κουζίνα, ένα ρολόι ακουμπισμένο στο τραπέζι, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα περίεργο σκηνικό.

Το σπίτι έχει κάποιες φθορές, αλλά σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στη θέση της βρίσκεται και η πολυτελής Bentley της οικογένειας, κάτι που επίσης προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Οι κάτοικοι και γείτονες της οικογένειας δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση για το πώς εξαφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα, ενώ μια μαρτυρία ενός γείτονα, ρίχνει ένα μικρό φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση. Για κάποιο διάστημα ο Έλληνας κροίσος , είχε φύλακες έξω από την έπαυλή του.

Συνδεόμενο ή όχι με την εξαφάνιση, η ουσία είναι πως κανείς ακόμη δε γνωρίζει ή δε θέλει να αποκαλύψει, το πώς και το γιατί.

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο News 247 Live

Leave a Comment