Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα σε μια μικρή πόλη της Βαυαρίας, στη νότια Γερμανία, όταν περίπου πενήντα πρόβατα εισέβαλαν στο εσωτερικό ενός σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Penny προκαλώντας… πανικό.
Το κοπάδι, που είχε ξεφύγει από ένα μεγαλύτερο σύνολο περίπου 500 ζώων, φαίνεται ότι, κατευθύνθηκε προς το κατάστημα πιθανώς σε αναζήτηση τροφής, με κάποιους να εκτιμούν ότι μπερδεύτηκαν από αποθέματα ή τσάντες που θύμιζαν σάκους ζωοτροφών. Οι πελάτες και οι υπάλληλοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν τα πρόβατα πέρασαν τις εισόδους και άρχισαν να περιφέρονται στους διαδρόμους.
Παρά τις προσπάθειες του προσωπικού να τα ενθαρρύνουν να αποχωρήσουν χτυπώντας πάγκους ή κάνοντας θόρυβο, τα ζώα παρέμειναν μέσα για περίπου, είκοσι λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της “επίσκεψης”, πολλά προϊόντα καταστράφηκαν ή έπεσαν στο πάτωμα.
Η γερμανική πρεσβεία στο Λονδίνο δημοσίευσε φωτογραφίες του περιστατικού με σατιρικό τρόπο, ενώ η ίδια η αλυσίδα σούπερ μάρκετ εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι, τα πρόβατα «ανταμείφθηκαν» με έναν χρόνο δωρεάν τροφή ως αντάλλαγμα για το viral βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προσέλκυσε την προσοχή των χρηστών.
Οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τους πελάτες να παρακολουθούν με έκπληξη τα ζώα, που μόνο ήσυχα σαν πρόβατα, δεν κάθισαν!


Ηλεκτρονική Εφημερίδα
