Ο γάμος ακυρώθηκε γιατί η μάνα είχε βάλει το χεράκι της!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα γνωστό site του εξωτερικού, ζήτησε από τους αναγνώστες του να μοιραστούν, περίεργες ιστορίες τους.

Μία εξ αυτών λοιπόν ήταν η ιστορία μίας γυναίκας, που παντρεύτηκε με τον τότε σύντροφό της, μετά από μόλις 2 μήνες γνωριμίας.

Το πιο περίεργο όμως ήταν πως όταν το ανακοίνωσε στους γονείς της, εκείνοι παρά τη μέτρια οικονομική τους κατάσταση, άρχισαν να είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι με το γαμπρό και τις ανέσεις που πρόσφεραν, στο ζευγάρι.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν το γάμο κι ενώ η μέλλουσα νύφη είχε ήδη αρχίσει να έχει υποψίες, αποφάσισε να ψάξει το μαγαζί από όπου αγοράστηκε το μονόπετρο, που της πρόσφερε ο εν λόγω κύριος.

Για καλή της τύχη ο πωλητής θυμόταν το δαχτυλίδι που μάλιστα κόστισε μια περιουσία, αλλά και τον αγοραστή του που δεν ήταν άντρας, αλλά μια κυρία και συγκεκριμένα η μητέρα της. Το ακόμη πιο παράδοξο ήταν, πως το κόσμημα αγοράστηκε ένα μήνα πριν το ζευγάρι γνωριστεί και ξεκινήσει να βγαίνει.

Η αλήθεια λοιπόν βγήκε στο φως και δεν ήταν άλλη, από την απελπισία της μητέρας της, που επιθυμούσε διακαώς να αποκαταστήσει την κόρη της. Και ο λόγος, λίγο καιρό πριν η κοπέλα είχε αποκαλύψει στην οικογένειά της, πως είναι bisexual.

Φυσικά ο γάμος ακυρώθηκε και συνέχισε ο καθένας το δρόμο του. Αν ο παρολίγον γαμπρός κράτησε τα δώρα που μεγαλόψυχα του δόθηκαν, δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Τελικά, μήπως η Ελληνίδα μάνα είναι αρνάκι;

Leave a Comment