Μεσογειακά, νόστιμα και νηστίσιμα ελιόψωμα

Θα χρειαστούμε˸

500 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 φακελάκια ξερή μαγιά

300 ml χλιαρό νερό

100 γραμμάρια καθαρισμένες ελιές

Λίγη ζάχαρη

Θυμάρι

Ρίγανη

(αλάτι έχουν οι ελιές, οπότε δε χρειάζεται επιπλέον)

Παρασκευή˸

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη ζύμη και έπειτα ψήνουμε στο φούρνο στους 180˚, για 40 λεπτά!

Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)

Leave a Comment