Μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα με 4 νεκρούς

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη ναυτιλιακή εταιρεία του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, στην περιοχή της Γλυφάδας, με 4 νεκρούς.

Νεκροί από τα πυρά του 76χρονου δράστη αιγυπτιακής καταγωγής, είναι η αδερφή του εφοπλιστή, Μαρία Καρνέση, ο Αντώνης Βλασσάκης -σύζυγος της αδερφής της – και ένας καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, ο Ηλίας Κουκουλάρης.

Ο δράστης που δούλευε για πολλά χρόνια στην οικογένεια του εφοπλιστή, εισέβαλε στα γραφεία και επέλεξε στοχευμένα τα θύματά του, ενώ αναζήτησε και τη μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και σύζυγο του ενός δολοφονηθέντος, η οποία κατέφερε να διαφύγει.

Εισερχόμενος στην επιχείρηση, συνάντησε υπαλλήλους, στους οποίους απευθύνθηκε λέγοντάς τους, ότι δε θέλει να πειράξει τους ίδιους. Ο άντρας είχε απολυθεί πρόσφατα, από την οικογένεια.

Στη συνέχεια ο 76χρονος κατέβηκε στο υπόγειο κι έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι Αστυνομικοί τον εντόπισαν, με μία καραμπίνα δίπλα του.

Στην επιχείρηση έφτασε με ένα γκρι τζιπ το οποίο στάθμευσε απ’ έξω και φέρεται να είχε μαζί του τόσο καραμπίνα, όσο και περίστροφο.

Leave a Comment