Κορωνοϊός˸ Νοσηλεύτριες από την Κρήτη σπεύδουν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για βοήθεια

Μάθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από 10 νοσηλεύτριες τη Κρήτης, που μεταβαίνουν εθελοντικά στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθεια τους στους συναδέλφους τους, που δίνουν πραγματική μάχη με τον κορωνοϊό.

Σήμερα το βράδυ φτάνουν αεροπορικώς από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες από τα νοσοκομεία της Κρήτης, οι οποίες έχουν εξειδίκευση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας.

Ο κ. Κικίλιας συνεχάρη τις νοσηλεύτριες για την κίνηση αυτή, ενώ δήλωσε˸ «Δεν είναι οι μόνες, καθώς όπως με πληροφορούν οι διοικητές των ΥΠΕ από περιοχές που δεν πλήττονται τόσο πολύ και άλλοι ιατροί και νοσηλευτές δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στη Θεσσαλονίκη και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα για να βοηθήσουν. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών. Υποκλίνομαι και δεσμεύομαι σ’ αυτούς, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του ΕΣΥ που αγωνίζονται ηρωικά σε αυτή την πρωτοφανή πανδημία, ότι θα τους σταθούμε και θα τους στηρίξουμε έμπρακτα, όπως μας στέκονται και μας στηρίζουν μέρα-νύχτα επί μήνες. Υποκλίνομαι ».

Leave a Comment