Φρίκη στις ΗΠΑ : Γυναίκα άφησε το σύντροφό της να πεθάνει μέσα σε βαλίτσα

Από παιχνίδι ξεκίνησε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 42χρονης γυναίκας, σε φριχτή δολοφονία εξελίχθηκε, μετά τα επίμαχα βίντεο που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, στο κινητό της.

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας πως ο σύντροφός της είναι νεκρός, με αίμα στο στόμα του. Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα ισχυρίστηκε, πως όλα έγιναν εξαιτίας, ενός παιχνιδιού. Οι δύο τους έπιναν κρασί το προηγούμενο βράδυ, είχαν ευχάριστη διάθεση και αποφάσισαν να παίξουν κάτι, σαν κρυφτό.

Ο άντρας λοιπόν συμφώνησε να μπει σε μια βαλίτσα και μάλιστα, άφησε τα δύο του δάχτυλα έξω, στο σημείο του φερμουάρ. Γελούσαν και τίποτα δεν έδειχνε πως ο άντρας, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Εκείνη αποκοιμήθηκε και το πρωί βρέθηκε μπροστά, σε αυτό το θέαμα. Αυτά συνέβησαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

Όταν όμως οι αστυνομικοί ζήτησαν το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσαν κάτι διαφορετικό. Η ίδια είχε στην κατοχή της δύο βίντεο, που έδειχναν το σύντροφό της να εκλιπαρεί για τη ζωή του, λέγοντας πως δεν μπορεί να αναπνεύσει. Εκείνη από την άλλη γελούσε και του έλεγε πως έτσι ένιωθε κι εκείνη, όταν την απατούσε. Μάλιστα ο άντρας έφερε στο σώμα του και σημάδια βίας, όπως μελανιές και γρατσουνιές από καρφιά.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, με περιστατικά βίας, εκατέρωθεν.

Leave a Comment