Επετειακή εκδήλωση για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” συνεχίζοντας τις δράσεις του για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του, μας καλεί όλους αύριο Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος θα εξιστορήσει στον Ανδρέα ό,τι έχει καταφέρει το Χαμόγελο, για κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη. Σε μία μοναδική βραδιά θα ακουστούν προσωπικές ιστορίες και μαρτυρίες ανθρώπων, που έζησαν στην ψυχή του «Χαμόγελου».

Θα τιμηθεί με το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» η κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου και η κυρία Μαίρη Χρονοπούλου, για τη διαχρονική τους προσφορά τους στον Οργανισμό.

Θα ακουστεί ξανά «Το τραγούδι του Ανδρέα» μαζί με το δημιουργό του τραγουδιού και φίλο του Ανδρέα, Θάνο Καλλίρη και την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση της έρευνας που ετοίμασε για τον Οργανισμό η Focus Bari, καθώς και της έκθεσης, βιώσιμης ανάπτυξης.

Μεταξύ άλλων αλλά και των προαναφερθέντων, θα μιλήσει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την επετειακή εκδήλωση ψηφιακά, σε ζωντανή μετάδοση από το YouTube κανάλι του Οργανισμού, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Leave a Comment