Διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο μέχρι πρότινος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος και παλαιό στέλεχος, Στέφανος Τζουμάκας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της παράταξης Στέφανου Κασσελάκη, «Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω», αναφερόμενος στα λεγόμενα του Στέφανου Τζουμάκα, σε δημόσια τοποθέτησή του.

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Νωρίτερα, ο κ. Τζουμάκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη:

«Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία».

Ενώ για τη διαγραφή του, ανέφερε:

«Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου, με τον οποίο συμπορεύθηκα με έντονες πολιτικές συγκρούσεις και ουδέποτε διανοήθηκε, να στραφεί εναντίον μου διοικητικά. Αλλά και ο προκάτοχος του στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας θεωρούσε αδιανόητη, τη διαγραφή στελέχους για τις απόψεις του».

Leave a Comment