Καγιανάς ή στραπατσάδα ή αυγά με ντομάτα και φέτα

Θα χρειαστούμε:

2 αυγά

1 ντομάτα στον τρίφτη

Πιπεριά 40 γραμμάρια φέτα (στην προκειμένη περίπτωση ανθότυρο)

λίγο αλάτι

Πιπέρι

2κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο

Παρασκευή:

Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μετά τη ντομάτα και την πιπεριά για να σοταριστούν! Στη συνέχεια χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Τέλος το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Συνοδεύουμε με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή παξιμαδάκι!

Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)

Leave a Comment