Μπανανο – παγωτίνια

Θα χρειαστούμε:  

3 μπανάνες

100 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα

2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο

Ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας

Παρασκευή˸

Κόβουμε τις μπανάνες στη μέση, τις περνάμε στα ξυλάκια και τις βάζουμε για 2 ώρες στην κατάψυξη.  Βγάζουμε, αλείφουμε με φιστικοβούτυρο και τις καλύπτουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα. Έπειτα, πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς! Ξανά στην κατάψυξη για μια ώρα και τα παγωτίνια μας είναι έτοιμα!

Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)

Leave a Comment