Άλεκ Μπάλντουιν˸ Σκότωσε μέλος της παραγωγής, της νέας του ταινίας

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας με πρωταγωνιστή τον ίδιο, είναι όμως πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον πασίγνωστο ηθοποιό του Hollywood Άλεκ Μπάλντουιν, που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο Rust, πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας και μέλος της παραγωγής της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Η 42χρονη που βρήκε τόσο απροσδόκητο και τραγικό θάνατο ήταν 42 ετών, με καταγωγή από την Ουκρανία και αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Χαλίνα Χάτσινς

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε σοβαρά και ο 48χρονος σκηνοθέτης, που νοσηλεύεται και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία.

Οι έρευνες για το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν ολοκληρωθεί και όπως όλα δείχνουν, για το συμβάν ευθύνεται η μη αφαίρεση των σφαιρών από  το όπλο, που ήταν αληθινό και εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση, να εκτοξεύτηκαν θραύσματα από το μπαρούτι του όπλου.

Σύμφωνα με το στενό κύκλο του ηθοποιού, ο Μπάλντουιν είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κλαίει συνεχώς. Η αστυνομία δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά της σε σχέση με την υπόθεση, αποτελεί όμως μυστήριο πώς μια τόσο μεγάλη παραγωγή, δε μερίμνησε και αμέλησε κάτι τόσο σημαντικό.

Leave a Comment