Πολιτικός βρισκόταν στην Καραϊβική και ανέβαζε φωτογραφίες από το σαλόνι του!

Σάλος έχει προκληθεί στο Οντάριο, μετά την αποκάλυψη πως ο υπουργός Οικονομικών Rod Phillips, ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter, παλιότερες φωτογραφίες του, στις οποίες απεικονίζεται καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού και προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να κάνουν υπομονή. Αυτός βέβαια, βρισκόταν στην Καραϊβική. 

Ο περιφερειακός πρωθυπουργός του Οντάριο Doug Ford, παραδέχθηκε ότι γνώριζε εδώ και εβδομάδες ότι ο υπουργός Οικονομικών της πολιτείας ανέβαζε ψεύτικες δημοσιεύσεις στα social media προκειμένου να αποκρύψει τις διακοπές του στην Καραϊβική, τη στιγμή μάλιστα που η πόλη του βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown.

Όταν μαθεύτηκε πως ο πολιτικός βρίσκεται στην Καραϊβική, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του αλλά και εναντίον του πρωθυπουργού Doug Ford του Οντάριο, από πολιτικούς αντιπάλους και ΜΜΕ.

«Δεν μου είπε ποτέ ότι θα έφευγε ούτε το είπε σε κανέναν», είπε ο Ford προσθέτοντας, ότι θα του τα ψάλει όταν επιστρέψει στον Καναδά.

Ο Phillips έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει ότι έχει μετανιώσει για το ταξίδι του, προσθέτοντας ότι δε θα πήγαινε, αν γνώριζε ότι το Οντάριο έμπαινε σε lockdown.

«Ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη. Έφυγα για ταξίδι, πληρωμένο από εμένα στο Σεντ Μπαρτς, στις 13 Δεκεμβρίου, όταν διεκόπησαν οι εργασίες της Βουλής για τα Χριστούγεννα».

Το γεγονός πάντως πως ανέβαζε φωτογραφίες από αλλού προκειμένου να καλύψει το ταξίδι του, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Leave a Comment