Μελάνια Τραμπ˸ Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή – Ευχαριστώ τον αμερικανικό λαό

Κι ενώ τις τελευταίες ημέρες όλοι έκαναν λόγο για τη σιωπή της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, σε σχέση με τα επεισόδια και την εισβολή στο Καπιτώλιο, η ίδια έκανε την εμφάνισή της μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο Twitter, που δημοσιοποιήθηκε από την επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου.

Η Μελάνια Τραμπ καταδικάζει τα γεγονότα, καθώς και τη διάθεση πολλών να τη συκοφαντήσουν , ενώ αποχαιρετά κι ευχαριστεί τον αμερικανικό λαό για τη στήριξή του απέναντι τόσο στην ίδια, όσο και το σύζυγό της. Τη στιγμή των γεγονότων η Μελάνια Τραμπ είχε φωτογράφιση στο Λευκό Οίκο.

«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μη γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα τη βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή. Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα, υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα, από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει, «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν το σύζυγό μου κι εμένα, τα τελευταία 4 χρόνια κι έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων απέναντι σε όλους σας, που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

Μετά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της ήττας του Ντόναλντ Τραμπ πως η Μελάνια τον εγκαταλείπει, όλοι περιμένουν εναγωνίως τις επόμενες κινήσεις της πρώην Πρώτης Κυρίας.

Leave a Comment