Πουτίγκα με σμέουρα και σοκολάτα

Θα χρειαστούμε:

Μισό φλιτζάνι σμέουρα

2/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου

3 κουταλάκια του γλυκού μέλι

4 κουταλιές της σούπας σπόρους τσια

2 κουταλιές της σούπας κακάο

Παρασκευή:

Για τη ροζ βάση θα χτυπήσουμε στο μπλέντερ μισό φλιτζάνι σμέουρα, με 1/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, 1κ.γ. μέλι και 1κ.σ. σπόρους τσια. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Στη συνέχεια βάζουμε σε ένα μπωλ 2κ.σ.κακάο ,2κ.γ. μέλι ,3κ.σ.σπόρους τσια, 1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Με τα υλικά αυτά βγαίνουν περίπου 3 μπωλ!

Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)

Leave a Comment