Μυστηριώδης θάνατος αγοριού 2.5 ετών

Ένα αγοράκι 2.5 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, στο Ίλιον. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το παιδί πέθανε από ασφυξία, όταν εγκλωβίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας στις αρχές, ο γιος του το τελευταίο διάστημα είχε εντοπίσει ένα χώρο στο κάτω μέρος του κρεβατιού, όπου και κρυβόταν. Έτσι λοιπόν χθες το βράδυ, προκειμένου να διευκολύνει τη γυναίκα του που πονούσε, άφησε ανοιχτό το “μπαούλο” του κρεβατιού κι έπειτα η οικογένεια ξάπλωσε στον καναπέ όπου κοιμήθηκαν. Κάποια στιγμή όταν η γυναίκα σηκώθηκε να ταΐσει το μικρότερο παιδί της γύρω στις 5 το πρωί, είδε πως το δίχρονο αγοράκι έλειπε. Έπειτα από λίγη ώρα το εντόπισαν εκεί με τα μάτια ανοιχτά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, η γυναίκα βγήκε περίπου στις 5.40 στο δρόμο, φωνάζοντας “σώστε το παιδί μου”. Αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού”, πριν λίγο διάστημα είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία για τη συγκεκριμένη οικογένεια, για παραμέληση ανηλίκου.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρχές, ενώ αναμένεται η νεκροψία.

Leave a Comment