Λείψανα εξωγήινου: Υπάρχουν και δεν είναι παραποιημένα, υποστηρίζουν οι ειδικοί

Σάλος προκλήθηκε πριν μερικές ημέρες, όταν την Τρίτη (12/09), δύο μη ανθρώπινα λείψανα 1.000 ετών παρουσιάσθηκαν στη Βουλή του Μεξικού, από ερευνητή, ειδικό στα θέματα των UFO.

Τα λείψανα αυτά με ευδιάκριτη όψη, θεωρήθηκε πως ανήκουν σε εξωγήινο ον και όχι σε άνθρωπο, με πολλούς να αμφισβητούν αυτά τα σενάρια και να κάνουν λόγο, για “στημένες” εικόνες.

Χθες (19/09), ομάδα ιατρών προέβη σε εργαστηριακή μελέτη των σκελετών, με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας του Υπουργείου Ναυτικού να αναφέρει ότι, «τα λείψανα ανήκουν σε ενιαίο σκελετό και δεν είναι συναρμολογημένα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραποίησης στα κρανία».

«Υπάρχουν και ψάχνουμε να βρούμε τι είναι». Αυτή η φράση συνοψίζεται στο συμπέρασμα της συζήτησης μεταξύ αξιωματούχων και οι ειδικών της NASA, αναφορικά με τις έρευνες για τα UAP.

Η NASA ορίζει ως Unidentified Anomalous Phenomena, δηλαδή Ανώμαλα Φαινόμενα Άγνωστου Ταυτότητας τα γεγονότα που παρατηρούνται στον ουρανό, τα οποία δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα, από επιστημονική άποψη.

Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους UFO, ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι ο όρος είχε αρνητική χροιά, έχει αντικατασταθεί επισήμως, από τον όρο UAP.

Σύμφωνα πάντως με τους περισσότερους επιστήμονες, είναι σχεδόν 100% σίγουρο, πως υπάρχει ζωή κι εκτός του πλανήτη μας.

Leave a Comment