Γερμανία: Άγρια δολοφονία 12χρονης από συμμαθήτριές της

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν η 12χρονη Luise επισκέφθηκε το σπίτι μιας φίλης στην πόλη Freudenberg της Γερμανίας και κατόπιν, εξαφανίστηκε.

Οι γονείς της ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές και το πτώμα της νεαρής μαθήτριας βρέθηκε σε δασώδες σημείο, της περιοχής. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι, πως το άψυχο σώμα του κοριτσιού έφερε, πάνω από 30 μαχαιριές.

Μετά από έρευνες και ανακρίσεις, οι δύο φίλες και συμμαθήτριες της Luise έπεσαν σε αντιφάσεις, ομολογώντας έτσι το αποτρόπαιο έγκλημά τους, την περασμένη Δευτέρα. Τα τρία κορίτσια έκαναν στενή παρέα, όμως καυγάδες και συγκρούσεις, οδήγησαν στη φρικιαστική πράξη. Έπειτα από μαρτυρίες παιδιών του σχολείου όπου φοιτούσαν, αλλά και με αφορμή ένα βίντεο που οι κοπέλες ανήρτησαν στο TikTok μετά τη δολοφονία, φαίνεται πως αιτία, ήταν ένα αγόρι.

Το φονικό μαχαίρι μικρού μεγέθους δε βρέθηκε στο σημείο, ενώ το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Ακόμη δεν είναι γνωστές οι ποινικές συνέπειες με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο μαθήτριες, μιας και θεωρούνται μικρές ηλικιακά σε σχέση με τη νομοθεσία της Γερμανίας, για την εν λόγω περίπτωση.

Leave a Comment