Αυστραλία: Μια από τις χειρότερες υποθέσεις παιδικής, σεξουαλικής κακοποίησης

Μια από τις χειρότερες υποθέσεις παιδικής, σεξουαλικής κακοποίησης, είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό παγκοσμίως.


Ένας 45χρονος άντρας -με καταγωγή από τη Χρυσή Ακτή- στην Αυστραλία, κατηγορείται για το βιασμό 91 παιδιών, νεαρής ηλικίας. Το μικρότερο μάλιστα θύμα του ήταν μόλις, ενός έτους.

Πιο φρικιαστικό είναι το γεγονός, ότι ο άντρας, ήταν εργαζόμενος, σε παιδικούς σταθμούς. Η δράση του χρονολογείται από το 2007, έως το 2022, διάστημα κατά το οποίο άλλαξε, αρκετούς παιδικούς σταθμούς. Εντύπωση προκαλούν τα χρόνια της αρρωστημένης πορείας του και το πώς κατάφερε να περάσει “αλώβητος”, από τόσα μέρη εργασίας.


Οι αρχές τον “τσάκωσαν” μέσω της εφαρμογής Dark Web, καθώς είχε αναρτήσει 4.000 βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, όλα με παιδιά.


Ο δράστης κατηγορείται για 1.623 εγκλήματα παιδικής, σεξουαλικής κακοποίησης, πολλά εξ αυτών βιασμοί κι ενώ συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο, δικάζεται τώρα, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης, των θυμάτων του.

Leave a Comment