ΗΠΑ: Βρέθηκε νεκρός με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, 8 μήνες μετά

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγους μήνες στο Illinois των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν μια γυναίκα ανακάλυψε τον αγνοούμενο σύζυγό της, 8 μήνες μετά.

Πού; Μέσα στη ντουλάπα, με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της, στις 27 Απριλίου, του 2022.

Όπως είχε αναφέρει στις αρχές, επικοινώνησαν την προηγούμενη μέρα της δήλωσης της εξαφάνισής του κι εκείνος της είπε χαρακτηριστικά, πως θα επιστρέψει νωρίτερα στο σπίτι, από την εργασία του.

Όταν εκείνη γύρισε δεν τον βρήκε πουθενά, βρήκε όμως στο γκαράζ το αυτοκίνητό του, καθώς και τα κλειδιά με το πορτοφόλι του.

Κατά την περίοδο λοιπόν των εορτών, ανοίγοντας την ξεχασμένη ντουλάπα με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, αντίκρυσε νεκρό και μουμιοποιημένο, το σύζυγό της.

Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και η ιατροδικαστική έκθεση υπέδειξε ξεκάθαρα, αυτοκτονία. Δεν προέκυψε σημάδι δολοφονίας.

Μυστήριο αποτελεί το γεγονός, πώς η αναμενόμενη μυρωδιά μετά το θάνατό του, δεν έγινε αντιληπτή. Όπως όμως ανέφεραν οι ειδικοί, με το πέρας του χρόνου και το “στέγνωμα” ουσιαστικά του σώματος, οι δυσάρεστες οσμές είναι ελάχιστες, έως και μηδαμινές. Όσο για το πρώτο διάστημα, η γυναίκα αντιλήφθηκε μια μυρωδιά, που την παρέπεμψε, σε αποχέτευση.

Leave a Comment